Introductie

SimonSaysNoMore BV is een bedrijf dat u helpt met het bouwen van web pagina's voor een Internet site en de weg naar het Internet voor onze klanten. Dit verzorgen wij voor kleine zelfstandige ondernemingen en bedrijven, verenigingen en stichtingen. Wij leggen niet alleen de nadruk op het bouwen van een Internet site voor een klant, maar ook het onderhouden en up-to-date houden van de Internet site van de klant. Dit leveren wij tegen een tarief dat past bij uw verwachtingen.

Plan van aanpak

Bouwen van een internet site

Het gehele traject, van concept tot on-line, bevat de volgende fasen:

Na het eerste contact met u zullen we uw wensen gaan inventariseren. Belangrijke aspecten zoals bijvoorbeeld de uitstraling van uw bedrijf, uw doelgroep en markt, andere vervaardigde uitingen en marketingmiddelen, uw ervaring met en kennis van Internet, het beschikbare budget, concurrenten, achtergrondinformatie van uw bedrijf, doel van de website etc. zullen de revue kunnen passeren.
Hiermee hebben wij de "tools" in handen om een goed concept te bedenken voor de te vervaardigen website, waarna onze vormgever een voorstel kan gaan maken voor een vastgesteld tijdstip. Na de presentatie en de opname van op- en / of aanmerkingen zullen we de website verder realiseren tot volle tevredenheid.

Onderhouden van een internet site

Als u internet site gereed is of al reeds bestaat, kan het voorkomen dat u regelmatig de inhoud van uw website wilt veranderen, u heeft wat nieuws te melden, uw assortiment is uitgebreid of u wilt gewoon regelmatig iets toevoegen of wijzigen. In dit soort gevallen kan het verstandig zijn om met ons een onderhoudskontrakt aan te gaan. Voor een overeen gekomen prijs kunt u dan een aantal uren per week, maand of jaar reserveren voor onderhoudswerkzaamheden.

Contact informatie

Omdat Internet nog niet volledig ingeburgerd is en veel mensen nog niet met dit medium vertrouwd zijn, helpen wij u tevens op weg door middel van het geven van informatie over Internet en Internet-toepassingen. Voor meer informatie over onze diensten kunt u ons e-mailen op info@simonsaysnomore.nl